Beter leren omgaan met stress en veranderingen?

Op dinsdag 26 maart 2019 start een mindfulness training van 19.30 tot 21.30 uur bij De Tafel van Vlaardingen. Deze training duurt 8 weken en wordt gegeven door Karin van den Bos, Coach en Mindfulness trainer en Angela Koolmees, Psycholoog en Mindfulness trainer. In sessies van 2 uur in een ontspannen en gezellige sfeer, reiken de gecertificeerde trainers handvatten aan van mindfulness. Er wordt ook veel geoefend iom zo stapsgewijs van en met elkaar te leren.

Tijdens de training leer je om uit negatieve gedachtencirkels te stappen, om te gaan met veranderingen en moeilijke omstandigheden, bewustwording van automatische gedragspatronen, welke invloed emoties hebben op het lichaam en hoe je bewuster kunt worden van spanning in het lichaam. Uit eerdere trainingen blijkt dat de deelnemers:

  • Meer rust en balans ervaren;
  • Bewuster zijn van wat stress geeft;
  • Beter om kunnen gaan met vervelende gevoelens en piekergedachten;
  • Zich positiever en energieker voelen;
  • Betere keuzes kunnen maken en daardoor beter voor zichzelf zorgen.

De wetenschap laat zien dat er veel aantoonbare positieve effecten zijn van mindfulness bij onder andere stress, burn-out, depressie en diverse lichamelijke en psychische aandoeningen.

Deelnemers gezocht

De training is met name bedoeld voor mensen, die stress ervaren, beter voor zichzelf willen zorgen, meer uit hun dag willen halen, willen genieten van het leven, beter met veranderingen willen leren omgaan en meer rust willen ervaren. Bedrijven kunnen hun werknemers hiervoor uiteraard ook aanmelden.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je liever eerst kijken of mindfulness bij je past? Er worden 2 introductie workshop gegeven op woensdag 6 en maandag 18 maart van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten per workshop zijn € 20,- per persoon. 

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Karin van den Bos via 06-18 858 626 of

Angela Koolmees via 06-44 696 977.

 

Praktisch

Start: dinsdag 26 maart 2019 19.30-21.30 uur
Locatie: De Tafel van Vlaardingen, Hoogstraat 117 te Vlaardingen

Tarief particulieren: € 395,- inclusief BTW, intake, syllabus en audiomateriaal
Tarief bedrijven: € 395,- exclusief BTW, inclusief intake, syllabus en audiomateriaal