Coaching practitioner opleiding

Wil jij je scholen tot professionele coach?

Volg deze unieke basis coach-opleiding aan de Dutch Leader academy. Het leiderschaps- en ontwikkelingsinstituut met als basis het gedachtengoed van Frederik Perls (Gestalt psychologie) en Assagioli (psychosynthese). 

De opleiding tot Gestalt coach biedt een fundamentele benadering in het vergroten van het oplossingsvermogen van coachees. 

Lees verder

Kennismakingsworkshops Mindfulness 6 en 18 maart

Op 26 maart start de nieuwe 8-weekse mindfulnesstraining.

De wetenschap heeft aangetoond dat er veel aantoonbare positieve effecten zijn van mindfulness bij onder andere stress, burn-out, depressie en diverse lichamelijke en psychische aandoeningen.

Onze ervaring is dat deelnemers al snel positieve effecten merken van de mindfulness training.

Wil jij eerst graag wat meer weten over mindfulness en wat de 8-weekse mindfulnesstraining voor jou kan betekenen? Kom dan naar een van de kennismakingsworkshops op woensdag 6 en maandag 18 maart.

Lees verder

Beter leren omgaan met stress en veranderingen?

Op dinsdag 26 maart 2019 start een mindfulness training van 19.30 tot 21.30 uur bij De Tafel van Vlaardingen. Deze training duurt 8 weken en wordt gegeven door Karin van den Bos, Coach en Mindfulness trainer en Angela Koolmees, Psycholoog en Mindfulness trainer. In sessies van 2 uur in een ontspannen en gezellige sfeer, reiken de gecertificeerde trainers handvatten aan van mindfulness. Er wordt ook veel geoefend iom zo stapsgewijs van en met elkaar te leren.

Lees verder